The Basic Principles Of verificare istoric auto

Exista diferite metode si sfaturi utile pentru a verifica corectitudinea kilometrajului unei masini.

Vânzătorii necinstiți ar putea să nu furnizeze seria de șasiu pentru a ascunde că vehiculul este o epavă*. Seria de șasiu care este inclusă în anunțul de vânzare a autovehiculului crește valoarea acestei oferte și demonstrează calitatea înaltă a serviciului de publicitate unde a fost găsită oferta. *Studiul autoDNA verifyă că astfel de situații se întâmplă în 20% din cazuri, când cumpărătorii au avut dificultăți în obținerea seriei de șasiu de la vânzători. Este o încercare flagrantă de a ascunde istoricul vehiculului. Peste ten% dintre șoferi s-au aflat într-o situație în care vânzătorul furnizase o serie de șasiu incorectă sau falsă, în oferta de vânzare. Citiți mai multe despre asta în articolul: „70% dintre clienții de mașini SH din Polonia declară că au fost păcăliți”.

Deoarece istoricul daunelor poate influenta puterea motorului unui vehicul si poate indica potentialele probleme tehnice, este foarte critical sa verifici acest factor inainte de a cumpara o masina.

Aplicatia RAR ofera un raport detaliat si adesea complet despre vehiculul pe care il doresti sa-l achizitionezi sau sa-l verifici.

Citeste in continuare pentru a afla informatiile pe care orice conducator auto ar trebui sa le cunoasca:

Astfel, poti evalua starea generala a vehiculului si poti fi mai increzator in achizitia pe care urmeaza sa o faci.

Unele dintre aceste masini vor fi fost avariate sau descompletate in mod intentionat in timp ce altele vor fi in stare perfecta. Acelasi lucru este valabil pentru masinile detinute de companii de inchiriere de masini; nu exista nicio regula atunci cand vine vorba de starea lor tehnica. Cu toate acestea, judecand dupa numarul de persoane treatment au inchiriat si condus aceste vehicule de-a lungul anilor, fiecare persoana dupa abilitatile si experienta sa, va puteti imagina ca starea acestor masini nu este prea buna.

Una dintre cele mai easy modalitati este sa investighezi documentele si facturile de services ale masinii. Acestea pot furniza informatii despre kilometrajul inregistrat in momentul fiecarei revizii sau reparatii efectuate.

Profitul potențial posibil este mare dar totodată cumpărătorul este pus într-un authentic pericol, mai ales dacă masina a suferit daune grave ale caroseriei sau daune structurale importante.

Amintiti-va: inainte de a introduce seria apasa aici de sasiu, verificati-o de doua ori cu fotografia placutei de identificare sau a documentului.

Daca kilometrajul pare exagerat in comparatie cu starea si performanta masinii, acesta poate fi un semn ca kilometrii afisati nu sunt reali.

2. Verificare kilometraj actual: Multe masini au kilometrajul dat inapoi, ceea ce poate indica o posibila manipulare a acestuia. Raportul verifica daca kilometrajul masinii este autentic, oferindu-ti incredere in informatiile legate de uzura vehiculului.

În următoarea etapă, puteți choose dacă doriți să achiziționați rapoartele autoDNA. Puteți plăti prin card online by way of MobilPay.

Decodorul nostru VIN vă va oferi informații extinse codificate de producătorul vehiculului. Datorită acestui fapt, veți primi informații fiabile despre vehiculul treatment vă interesează și chiar veți putea verifica echipamentul vehiculului după numărul VIN. Trebuie doar să introduceți numărul VIN în sistemul nostru și, după câteva secunde, veți primi informațiile decodate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *